A legeslegnagyobb kedvencem

Nem olyan régen egy különleges ajándékot kaptam az egyik legjobb barátnőmtől. Ő ugyanis már ezerszer hallotta tőlem, hogy át szeretnék térni a természetes hatóanyagok világába, és ki szeretném próbálni a natúrkozmetikumok termékeit, azonban még sosem jutottam oda, hogy végig tudjam olvasni, hogy melyik termék ajánlott számomra és az én arcbőrömhöz, melyiket rendeljem meg, milyen márkát válasszak, egyszóval nehéz feladatnak tűnt számomra olyan szinten, hogy sok időt igényel, ezért fel is hagytam a dologgal szinte minden egyes esetben.

A barátnőm azonban sokkal kitartóbb nálam, sőt tanácsot is kért a szivarvanynaturvilag.hu üzemeltetőjétől, aki készségesen és nagyon kedvesen segítő kezet nyújtott, ezért az én ajándék csomagomba végül a pom pom termékcsaládból került krém, amit azt kell mondjak, hogy sokkal gyorsabban megszerettem mint én azt gondoltam volna. Én úgy gondoltam, hogy kell majd pár hónap hogy hozzá szokjak az illatához vagy az állagához, az érzéshez amit a bőrön hagy használat közben, azonban azt mondhatom, hogy nem hogy hozzászokni nem kellett, hanem egyenesen beleszerettem már az első használat után.

Az illata nagyon kellemes, és semmiféle hatást nem hagy a bőrömön. Gyorsan beszívódik és azt gondolom, hogy most már két hónapja használom, de hozzá is szokott az arcom, abszolút látszik rajta az eredmény, és nagyon hálás minden cseppjéért. Én azt gondolom, hogy tökéletes ajándékot kaptam, és tökéletes választás lesz a részemről, hogy a jövőben csak a szivarvanynaturvilag oldaláról fogok rendelni és csak pompom termékeket. Beleszerettem és azt gondolom, hogy mindenki így lesz vele aki csak kipróbálja. El kell hagynunk lassan szinte minden szintetikus szert és mesterséges anyagot az életünkből, mert bizony egyre több ember érzékeny ezekre, és ez nem lehet véletlen.