Az egyetlen hiányzó tartozék

Az ember, hogy ha gyereke születik egy kicsit felborul az élete, tulajdonképp azt is lehet mondani, hogy teljesen megváltozik minden. Én is azt gondoltam persze, amikor nekem ezt mondták a gyerekáldás előtt, hogy csupán nagyítás ez a fajta megfogalmazás, de aztán rá kellett jönnöm a saját példámon, hogy bizony ez pontosan szóról szóra így igaz. Én például a gyermekem születése előtt el nem tudtam volna képzelni, hogy akár egyetlen nap is elteljen úgy, hogy ne menjek el futni vagy sportolni valamit. Azelőtt tényleg minden egyes nap mentem és mozogtam valamit, de amióta a kislányom velünk van, egyáltalán nem csináltam semmit sem.

Nem mondom, hogy nem hiányzott, inkább az tudom mondani, hogy nem volt annyira fontos, mint az a meghitt közös idő, amit a gyerekemmel tölthettem. Tudtam ugyanis, hogy nagyon gyorsan meg fog nőni és hogy amikor már eléri az óvodás kort, akkor bátran mehetek felőle futni vagy bárhová, addig viszont iszonyatosan fontos hogy mellette legyek és mindenre megtanítsam, mindentől megóvjam amitől csak lehet. Most pedig a lányom már négy éves, és pontosan itt van az ideje, hogy elfoglaljam magam valamivel, ami egy kicsit elveszi a figyelmemet arról, hogy ő egyre önállóbb és egyre kevésbé van szüksége rám.

Ezért elkezdtem újra futni. Kaptam is egy kis segítséget a férjemtől mindehhez, egy apple watch személyében, azonban a hozzá tartozó szíj inkább illik valamelyik kosztümömhöz, mint a terepfutáshoz, és nem is annyira kényelmes benne a mozgás, így rendeltem magamnak egy kis meglepetést egy apple watch szíj személyében az applewatchshop.hu oldalról, ami már alig várom hogy megérkezzen és mehessek az erdőbe egy kis terepfutásra. Biztos vagyok benne, hogy a kezdet nehéz lesz, hiszen vissza szokni sosem könnyű a mozgáshoz, azonban abban is biztos vagyok, hogy nagyon jót fog tenni, és persze hogy szuper társ lesz mindehhez ez a kis okosóra az új óra szíj segítségével.