Mert fontos az illat

Mint minden nő, én is szeretem a hétköznapokban is, de főleg rendezvényeken megőrizni egyéniségemet. Nem asztalom a tömegbe való beolvadás, az elvegyülés. Szeretem, ha észrevesznek, ha foglalkoznak velem, főleg ha bókolnak, ha megdicsérnek. Különösen szükségem van erre az utóbbi években, amikor már a tükörbe nézve azért tapasztalom magamon is az évek múlását. Egyre látványosabb ugyanis a ráncok megjelenése arcomon. A figyelem kivívásának azonban vannak praktikái, amiket el lehet sajátítani az évek során.

Az első a megfelelő ruha kiválasztása. Az ügyes és okos nő tudja, hogy milyen alkalomra milyen ruhát vegyen fel. Sőt, azzal is tisztában van, hogy alkatának megfelelően milyen szabású ruhák állnak jól neki. Ez azért is nagyon fontos, mert csak azokat a ruhákat vagyunk képesek igazán szépen viselni, amikben jól érezzük magunkat.

A második, a megfelelő smink felvitele arcunkra. Ezen a téren a jó egyensúlyra kell törekedni. El kell érni, hogy se kevés, se sok festék ne kerüljön az arcunkra. Ezt persze mindig az alkalom és az évszakok határozzák meg. Ügyelni kell arra, hogy a nyári melegben ne olvadjon szét a smink, a téli hideg pedig ne szárítsa ki arcunkat.

A harmadik, és egyben igen jelentős dolog a parfüm kiválasztása. Személy szerint, én nagyon szeretem, szinte évek óta rabja vagyok az avon parfüm illatoknak. Vannak közöttük számomra igen kedves illatok, van, amit nagyon szeretek közülük, és van, amit imádok.

A legfontosabb eseményeken mindig az Incandessence Soleil parfümöt választom. Imádom ezt az illatot. Amikor testemre kerül, érzem, hogy szinte ragyogóvá tesz. Ilyenkor pedig megnyugszom, határozott leszek. Ennek következtében elkerül a feszültség, a bátortalanság. Nem jövök zavarba a legváratlanabb helyzetekben sem. Így mindig jól érzem magam, még a legfontosabb, leg kritikusabb események során is.