Egy új márka az életünkben

A férjem nagyon sok mindenben iszonyatosan ügyes, azt mondhatom, de az elektronikus dolgok és a számítástechnikai kütyük terén nem igazán mozog otthonosan, és akkor finoman fogalmaztam. Mi eddig mindenből gyárit használtunk, de egy kicsit elegem lett abból, hogy a töltőkábel mindig ugyanott megy szét, és persze egyre rövidebb idő alatt, a töltő pedig mindig szinte pont ugyanakkor mondja fel a szolgálatot és így tovább, ezért kérdezősködni kezdtünk, hogy aki nem gyári kiegészítőket használ, az mégis mit tudna erre a problémára javasolni, és az egyik nagyon jó barátunk nem is márkát javasolt válasz üzenetében, hanem egy oldalt, a baseusshop.hu-t.

Szinte azonnal fel is léptünk ide, és hát ámulatba is estünk rögtön, hogy mennyi féle dolgot lehet innen rendelni, aminek a minőségével egyrészt mi folyamatosan küzdünk, másrészt pedig mindig is vágytunk rá, de mondjuk nem is tudtuk hogy hol tudnánk beszerezni. Én például sajnos elhagytam az airpods pro tokomat, és azóta hihetetlen módon kell figyelnem hogy ne hagyjam el a kis fülhallgatókat, ezért szinte előbb rendeltem meg egy új airpods tokot az oldalról, mint a kérdéses telefon töltő kábelt, hiszen hihetetlen segítséget fog jelenteni a mindennapjaimban hogy újra van hova eltennem a fülhallgatókat.

A rendelés nagyon gyorsan megérkezett, és egészen egyszerűen fantasztikus a termékek minősége. Azt kell mondjam, hogy kár, hogy már rég nem kérdeztünk ennek utána, mert nagyon sok forrásunk megmaradt volna, amit hasonló dolgokra költöttünk el, drágább áron, sokkal de sokkal silányabb minőségben. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy keresse fel ezt a kis oldalt, mert maradéktalan elégedett lesz nem csak a rendelési lehetőségekkel, hanem a termékekkel egyaránt, hiszen a baseus márkánál jobbat egy ideje el sem tudunk képzelni. Szinte lassan mindenben ez a márka képviseli itthon a kiegészítőket és hasonló dolgokat.