Nem éri meg rosszul dönteni

Az egyik kollégám a minap teljesen kétségbeesve tért be az irodába, és nagyon sokáig azt sem tudtuk, hogy pontosan mi történt vele, vagy mi az a gond, ami ennyire felzaklatta, majd kiderült, hogy a céges telefonja leesett és teljesen összetört a kijelző. A telefonja használhatatlan volt, pedig szabadságon volt, és a kijelző hibátlan állapotot mutatott, mégsem történt semmi amikor be akarta kapcsolni a telefont. Persze a biztonsági mentésben szinte senki nem jár élen a cégnél, és ő is elmondhatta sajnos, hogy az adatok amiket a telefonon tárolt elengedhetetlenek a munkájához, de a készüléket nem tudja beüzemelni még csak annyira sem, hogy lementse azokat, mert a szervíz, ahova bevitte a telefont valamit nagyon elszúrt.

Nem is értettem, hogy miért fordult egy teljesen új szervíz csapathoz, hiszen az irodában számtalan alkalommal nyújtottak már segítséget számunkra a https://androidszerviz.hu/ csapat tagjai, akik minden esetben tökéletes munkát végeztek és maradéktalanul működő, tökéletes telefonokat kaptunk mindig vissza, és azóta sincs egyiknek se semmi baja, sőt, az sem nagyon látszik rajtuk, hogy bármikor is szerelve lettek volna. Ő azonban máshova ment, mert ahogy elmondta, ő nem figyelte soha hogy mi hova fordulunk a bajban, és nem is gondolt rá hogy megkérdezzen minket, mert úgy érezte, hogy az az ár amit elkér a szervíz csapat a javításért biztosítja a minőséget számára.

Sajnos ez nem így lett, de bátorítottuk, hogy keresse fel az androidszerviz.hu csapatát, hátha tudnak segíteni legalább az adatok lementésében. Fogalmunk nem volt persze hogy mi a baj a készülékkel, miért nem működik, hiszen azt láttuk, hogy a kijelző ki lett cserélve. Az androidszervizes fiúk azonban elmondták, hogy rettenetesen félrecsúszott az előző csapat szerelése, és egészen egyszerűen már gazdaságosabb egy új telefont megvenni, mint a régit megjavítani, főleg úgy, hogy az adatmentés telefonról feladatában ők a legjobbak, és így minden adatot és információt ki tudtak nyerni a telefonból. A munkatársam tehát kapott egy új készüléket, az adatok pedig hiánytalan megkerültek így folytathatta a munkáját. Azt gondolom, hogy ez is mutatja, hogy nem éri meg rosszul dönteni, sem az árat figyelembe véve, mindenféle utánajárás nélkül betérni egy csapathoz a telefon szervíz tekintetében. Mindenkinek ajánlom a fenti kis csapatot, jó áron, tökéletes minőségben és profi szakértelemmel a munkájukban.