Pontos, szakszerű és hihetetlen nagy segítség

Az ember sokszor csak akkor döbben rá, hogy milyen rossz szolgáltatást kapott, vagy mennyire dilettáns csapattal dolgozott együtt, hogy ha eljön a búcsú ideje, és összehozza a sors olyan csapattal aki profin, hihetetlen hatékonysággal és maximális eredménnyel végzi a tevékenységét. Néha váltanunk kell ahhoz, hogy rádöbbenjünk, mennyit dolgoztunk feleslegesen, mennyi energiát raktunk szervezet szinten egy olyan tevékenységi körbe, amibe tulajdonképpen az adatszolgáltatáson kívül nem is igazán kellett volna semmit sem tennie.

Mi is így voltunk, hiszen építőipari tevékenységet folytató vállalatként hihetetlen fontos számunka a munkavédelem, nem csak azért mert hatalmas büntetéseket lehet bezsebelni egy-egy ellenőrzés esetén, ha hibákat találnak, hanem bizony azért is, mert szeretnénk nyugodtan aludni, és szeretnénk a munkavállalóinkat is a lehető legnagyobb biztonságban tudni, még akkor is, hogy ha ez teljesen nem lehetséges, hiszen a tevékenységből adódó kisebb balestek mindig előfordulhatnak, ám a nagy veszteséggel és személyi sérüléssel járó problémákat igyekszünk elkerülni.

Az activesafety csapatával dolgozunk már most együtt, és hihetetlen különbség van a munkavédelmi koordinátor munkáját illetően az előző csapathoz képest. A hozzáértése, a lelkiismeretessége, a szakmai tapasztalata, a tanácsai mind-mind segítenek minket, és nem túlzok, hogy ha azt mondom, hogy fele annyit kell szervezet szinten munkát és energiát beletennünk a folyamatok megoldásába mint ez előtt. Azt hiszem már rég váltanunk kellett volna, és biztos vagyok benne, hogy ez a hatékonyság a jövőben méginkább kamatozni fog.

Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha úgy érzi, hogy egy kicsit is billeg a szolgáltatás minősége merjen váltani, mert hihetetlen nagy energiát és erőt tud a vállalatának megspórolni ez által, és az bizony mind a növekedésben és a fejlődésben fog visszaköszönni. Én még egyszer biztosan nem fogom a váltást halogatni. Az is biztos azonban, hogy az activesafety csapatával nagyon sokáig fogunk még együtt dolgozni.